?>

Over ons

In 2016 is onze passie voor speciaal bier begonnen, in dat jaar zijn we ook gestart met het verzamelen ervan. Ondertussen liggen er nu meer dan 750 verschillende bieren in de kelder.

Begin 2021 kregen we diverse aanvragen van vrienden en bekenden, Kobier was geboren! We hebben een webshop opgericht om kelder bieren en mooie speciaal bieren te verkopen, dit was leuk maar hier lag niet onze passie en we wilden ons gaan richten op de horeca. Na onderzoek kwamen we erachter dat er veel vraag naar was en sommige bieren lastig leverbaar zijn. Hier zijn we ons actief op gaan focussen en inmiddels leveren we bij meer dan 200 B2B relaties. Onze specialiteit is het maken van bierkaarten en bier&spijs combinaties. Daarnaast doen wij voor meerdere brouwerijen distributie en sales.

Onze focus is breed, in de webshop vind je exclusieve, klassieke en reguliere craftbieren met als doel dat je ergens een lekker biertje gedronken hebt en hier kan bestellen voor thuis.

Let op: in de webshop kunnen zware en zure bieren zoals stout, quadrupel en geuze en lambics over datum zijn, deze bieren zijn gerijpt en hebben onder de juiste omstandigheden het rijpingsproces doorstaan. De markt voor gerijpte bieren wordt steeds groter en daarom leggen wij een deel van ons assortiment in klimaatkasten om te laten rijpen.

In 2023 gaan we ons bereik, het aantal B2B klanten uitbreiden. Werk aan de winkel!

Ben jij opzoek naar een distributiepartner met attention to detail? Neem dan gerust contact met ons op.

Coenecoop 3C3

2741 PG Waddinxveen

Waddinxveen

KVK: 80166997